Hehe.. :P

Ja... nu sitter jag här framför datorn och har det väldigt tråkigt eller jag kollar på lite gamla sommarbilder som jag had tänkt lägga ut här på bloggen... Hehe jag äter samtidigt ballerinakakor och dricker bravo haha... Mums!!
Jag var ute med mamma och lillsyrran Ivana, vi hade det väldigt kul, haha vi prata om allat möjligt alltså min mamma är en av mina bästa vänner faktiskt så man kan inte ha tråigt med henne.. ;))

 Här kommer lite bilder ^^










Kommentarer
Postat av: nalle <3

Wow fett het du är tjejen! svär du är otroligt vacker1 ;) <3

2012-03-18 @ 17:11:55
URL: http://tiikiwiink. blogg. se
Postat av: nalle<3

hej hej my super'lady! hur var resan prinsessan min? hoppas att det gick bra som jag önskat mig, hjärtat jag saknar dig jätte jättemycket.. åh förresten, du undrar säkert varför jag skriver via blogg, jo det för att det va det enda sättet som jag kunde nå dig på, eftersom jag tappade min nya mobil som jag hadde precis köpt, alltså på bussen, och jag gick till trafik.. och fråga om de hadde hittat den men de sa att jag skulle komma tillboka på måndag för att kolla om någon har hittat den, och det var i fredas allt detta hände, asså jag säger det här för att du ska veta att om du messar eller ringer på den så kommer jag inte kunna svara och jag kommer inte kunna ringa eller messa så :'-( I am sorry haney! ..tänkt säga det här med kontakt, men jag säger det endå, det skönt att ha dig tillboka älskling, jag hoppas att du njöt av din resa, och vet du? tänker säga nåt som är lite pinsamt att säga via data, men det var så att iförgår satte jag och tänkt på dig och plötsligt började jag gråta , alltså jag kände mig ensam utan dig, det var faktiskt en svar stund, så hjärtat min det vara allt jag tänkte säga.. men vi hörs snart älskling och jag älskar dig enormt mycket, önskar att jag kunde vara med dig just på den här stund, haha för att i mitt huvudet är bara du som snurrar i både mitt huvudet och mitt hjärta gör värdigt ont, du skulle säkert kunna hjälpa mig med nåt.. så jag hoppas att du ser den här meddelande! saknar dig och älskar dig älskling, och du är best i mitt liv :* <3 :* <3 :*<3

2012-04-15 @ 00:33:31
URL: http://tiikiwiink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0